News

Copaiba للقلق

Primární pryskyřice / latex ze stromu Copaifera officinalis. Složení: surovina pro individuálni užití 100%

Při každé objednávce nad 2.000Kč od nás získáte dárek v podobě CD dle vašeho výběru. CD s relaxační hudbou nebo zpěvy Icaros.

Copaiba has a long history of traditional as well as folk medicine. It also is used as an artist material, in oil paint recipes and in ceramic decoration. Copaiba comes to us from South America.

Vvydejte se na exotickou výpravu do srdce pestré Amazonie, kde vládnou rostliny z rodu Copaiba. Během tisíců let se příjemná, jemně vonící balsamová pryskyřice z těchto rostlin stala legendou. Překlad copaiba | český překlad výrazu copaiba na Anglickoceskyslovnik.cz Informace o tomto esenciálním oleji: Kopaiva Copaiba balzám, kosmetický přírodní rostlinný produkt Copaiba balzám je čistá pryskyřice ze stromu Copaiba z čeledi bobovité, s lysými košatými větvemi. Dorůstá až do výše 30 m. Listy jsou kožovité, zpeřené, podlouhlé a eliptické, 3 až 5 cm… Copaiba Deep Cleanse AHA Mask - Čistící maska s ovocnými kyselinami PAI • Copaiba Deep Cleanse AHA Mask rozjasňuje pleť náchylnou k nedokonalostem za pouhých 10 minut.

Ovocné kyseliny zajišťují zář a sjednocují pleť, zároveň…

Novinka z kolekce vůní zn. Esteban. Jemně dřevitá, balzámová vůně s kakaem a pačuli v půvabné sadě, která provoní Váš interiér na několik týdnů.

V peruánském léčitelství se Copaiba užívá při: Alergických reakcích, astmatu, atopických ekzémech, bronchitidě, dýchacích obtížích, hemoroidech, kašli, kožních houbách a nemocech, lupénce, otevřených ranách a pořezání, oparech všeobecně… Novinka z kolekce vůní zn. Esteban. Jemně dřevitá, balzámová vůně s kakaem a pačuli ve formě parfémovaného oleje pro použití v aroma lampách a elektrických difuzérech. Copaiba is a stimulating oleoresin obtained from the trunk of several pinnate-leaved South American leguminous trees ( Genus Copaifera ). The thick, transparent exudate varies in color from light to dark brown, depending on the ratio of… Copaiba also appears to magnify the effects of other essential oils that it is used with. This could be a direct synergistic effect, but also since all dis-ease contains inflammation, the act of the Copaiba to reduce the inflammation is a…

Introduction Share In the context of an increasingly competitive global economy, the transition from education to productive and rewarding employment is challenging for young people everywhere.

Botanical and Common Names Family Leguminosae (Fabaceae) Copaifera langsdorffi (Copaiba Balsam, Copaiva) Copaifera officinalis (Copaiba, Jesuit's balsam, Copal, Balsam) Cautions Use only under the guidance of a knowledgeable professional as… Copaiba essential oil is a popular oil that has many uses and health benefits. This guide provides all known facts and research to use this oil effectively. Copaiba is known to help with analgesic, inflammation, bacteria, fungus, antiseptic, expectorant, decongestant, wound healing, anxiety, digestion, stress management, stimulating, concentration, focus, encourages emotional healing.